ОЛЕКСАНДРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Миколаївська область, Вознесенський район

Громадське обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії на території Олександрівської територіальної громади

Дата: 16.05.2024 18:14
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

Шановні мешканці Оленксандрівської територіальної громади,

а саме Воронівський старостинський округ !

 

На виконання доручення начальника Миколаївської обласної військової адміністрації В. Кіма від 06.05.2024 № 24-д щодо дотримання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 21.03.2024 № 3005-IX, з метою підготовки відповідного проекту розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації про перейменування об’єктів топонімії, які підпадають під дію цього Закону пропонуються до перейменування наступні вулиці  села Воронівка:

Вулиця

1 Травня

( Травнева, Героїв  – пропозиції)

Колчака

Вулиця

 ( Свободи, Живописна   - пропозиції)

   

Виконавчий комітет Олександрівської селищної ради  запрошує всіх бажаючих ( а саме Воронівський  старостинський округ) взяти участь в громадських обговореннях та надати пропозиції щодо присвоєння вулицям села Воронівка , які підлягають перейменуванню нових назв.

Обговорення буде проводиться протягом двох місяців з 16 травня 2024 року до 16 липня 2024 року.

Громадське обговорення буде проведено у таких формах: засідання за круглим столом, збори, зустрічі з громадськістю, електронні консультації на сайті Олександрівської селищної ради.

Пропозиції у письмовій формі просимо надсилати до  Виконавчого комітету Олександрівської селищної ради , на адресу: селище Олександрівка вул. Подзігуна генерала, 208 , тел. 095-601-19-11.

Відповідальним за проведення громадського обговорення є відділ відділу земельних відносин, містобудування, архітектури, ЖКГ та з питань надзвичайних ситуацій  апарату Виконавчого комітету Олександрівської селищної ради

 

1 7 липня 2024 року о 14-00 годині у сесійній залі селищної ради , за адресою: смт Олександрівка вул. Подзігуна Генерала , 208 відбудеться КРУГЛИЙ СТІЛ щодо обговорення присвоєння вулицям села Воронівка ,  які підлягають перейменуванню з присвоєнням їм нових назв.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь