ОЛЕКСАНДРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Миколаївська область, Вознесенський район

Громадське обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії на території Олександрівської територіальної громади

Дата: 16.05.2024 18:14
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

Шановні мешканці Оленксандрівської територіальної громади,

а саме Воронівський старостинський округ !

 

На виконання доручення начальника Миколаївської обласної військової адміністрації В. Кіма від 06.05.2024 № 24-д щодо дотримання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 21.03.2024 № 3005-IX, з метою підготовки відповідного проекту розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації про перейменування об’єктів топонімії, які підпадають під дію цього Закону пропонуються до перейменування наступні вулиці  села Воронівка:

Вулиця

1 Травня

( Травнева, Героїв  – пропозиції)

Колчака

Вулиця

 ( Свободи, Живописна   - пропозиції)

   

Виконавчий комітет Олександрівської селищної ради  запрошує всіх бажаючих ( а саме Воронівський  старостинський округ) взяти участь в громадських обговореннях та надати пропозиції щодо присвоєння вулицям села Воронівка , які підлягають перейменуванню нових назв.

Обговорення буде проводиться протягом двох місяців з 16 травня 2024 року до 16 липня 2024 року.

Громадське обговорення буде проведено у таких формах: засідання за круглим столом, збори, зустрічі з громадськістю, електронні консультації на сайті Олександрівської селищної ради.

Пропозиції у письмовій формі просимо надсилати до  Виконавчого комітету Олександрівської селищної ради , на адресу: селище Олександрівка вул. Подзігуна генерала, 208 , тел. 095-601-19-11.

Відповідальним за проведення громадського обговорення є відділ відділу земельних відносин, містобудування, архітектури, ЖКГ та з питань надзвичайних ситуацій  апарату Виконавчого комітету Олександрівської селищної ради

 

1 7 липня 2024 року о 14-00 годині у сесійній залі селищної ради , за адресою: смт Олександрівка вул. Подзігуна Генерала , 208 відбудеться КРУГЛИЙ СТІЛ щодо обговорення присвоєння вулицям села Воронівка ,  які підлягають перейменуванню з присвоєнням їм нових назв.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь